Eilandbeheer  zoekt jou…

Vacature

COLLEGA SCHOONMAKER GEZOCHT!

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Iemand die echt weet wat ‘schoon’ betekent en die graag zijn of haar best doet om eilandgasten een warm welkom te bieden met een keurig en netjes vakantiehuis? Dan zijn we op zoek naar jou!


De pluspunten van werken bij Eilandbeheer:

Goed salaris 

Een jaarcontract (v.a. 4 tot 25 uur) met uitzicht op vast dienstverband

Een duidelijke functie voor een vast aantal of flexibele uren en dagen in de week 

Voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden

Prettige werksfeer

Flexibele inzet van werktijden  

Uiteraard hét jaarlijkse bedrijfsuitje en een vrijdagmiddagborrel


Jouw functie is: SCHOONMAKER 

Daar winden we geen poetsdoekjes omheen met mooie termen zoals interieurverzorger, schoonmaakwonder of huisreiniger. Wij zoeken enthousiaste aanpakkers die ons willen helpen met het poetsen van de zomerhuizen die Eilandbeheer in onderhoud heeft. Daarnaast help je mee met de verhuur en het wassen van het linnen. Duidelijke taken met goede verdiensten en flexibele uren, voornamelijk geconcentreerd tussen 10.00 en 15.00 uur. Heb jij zin om deze job met beide handen aan te pakken en ben je een aantal uren of volledig beschikbaar? Laat het ons dan weten! 


Je komt te werken bij een jong bedrijf in een klein en gezellig team. Eilandbeheer is onderdeel van Eilandbouw op West-Terschelling en houdt verschillende vakantiewoningen op Terschelling op orde. Denk aan sleutelbeheer, het regelen van linnengoed en uiteraard de schoonmaak. 


Jouw pluspunten zijn: 

·      Enthousiast en gemotiveerd

·      Netjes werken

·      Weet van aanpakken

·      Flexibel 


Ervaring met schoonmaken is mooi meegenomen, maar geen eis. Geïnteresseerden wonend in Harlingen en omstreken nodigen we ook van harte uit te solliciteren. 


Lijkt het je wat? Stuur je sollicitatie naar: info@eilandbeheer.nl. Heb je vragen? Bel ons 0562 700 212 en vraag naar Marjolein, of kom langs. Wij zetten de koffie vast klaar. Tot snel!