Wij bezorgen bij uw (vakantie)woning

Bezorgen op Terschelling

Als men aan Terschelling denkt dan is de rust van het eiland wat de meeste mensen aanspreekt. Als u met de veerboot aan komt varen richting ons mooie eiland en zodra u dan van de veerboot afstapt en de Brandaris boven het eiland ziet uitsteken, weet u dat u echt vakantie heeft. U kunt even afstand nemen van de drukte van het werk, want op ons eiland wilt u helemaal genieten en kunt u de tijd nemen om te onthaasten. Geen afspraken en geen agenda’s die gevuld zijn. Even uzelf helemaal opladen op het prachtige eiland en genieten van de natuur, de omgeving en de rust. De reden dat veel bezoekers regelmatig terugkomen omdat de sfeer op het eiland en de rust zo belangrijk is. Wij snappen die gedachten helemaal en daarom bieden wij een extra service aan. Een service die uw verblijf op Terschelling aangenamer zal maken want naast ons linnenverhuur en het verhuren van fietsen, kunnen wij een aantal zaken bezorgen op Terschelling zodat u zich niet druk hoeft te maken waar je iets kan vinden en hoe je dat op je vakantieadres krijgt.


Beddengoed, handdoeken en schoonmaakpakketten

Linnengoed bezorgen

De linnenverhuur wat wij doen, levert u ook gemak op. Als u voor een langere periode in uw verblijf bent, wilt u vast schoon linnengoed hebben. Een extra handdoek voor in de keuken of misschien wel een schone set voor het bed. Ook dit komen wij graag bezorgen. Het beddengoed wat we verhuren is van een topkwaliteit en ook de handdoekenpakketten, de schoonmaakpakketten zijn uitstekend. Niet voor niets vinden we dat dit verhuur en het bezorgen op Terschelling een extra service is die wij graag voor u als gast op ons mooie eiland willen doen. U heeft geen zorgen of er voldoende linnengoed aanwezig is, u hoeft niet na te denken over de hoeveelheid handdoeken die er nodig zijn tijdens de vakantie.

Wij bezorgen het graag!

linnenverhuur

Open haard

Veel vakantiewoningen hebben een open haard wat zeker in de herfstmaanden of in het voorjaar een aangenaam en vrolijk iets heeft. Wie heeft er niet als kind al zich gewarmd bij een echt haardvuur of bij een gaskachel. Dit gebruik is voor veel mensen gekoppeld aan de vakantie. Een open haard aansteken, de warmte en de gloed die u hiervan krijgt, wij begrijpen die gedachte en de wens dan ook helemaal. Daarom is het goed om te weten dat we graag voor u openhaardhout leveren van een uitstekende kwaliteit. Hout dat het vakantiegevoel versterkt omdat het regelmatig brandt en voldoet aan de eisen die je van openhaardhout mag verwachten. Wel zo prettig als u de open haard wil laten branden en u hoeft zelf niet na te denken waar en bij wie je goed openhaardhout kan vinden want wij bezorgen het gewoon bij uw vakantiewoning.

Wijn

Naast een open haard is een lekkere wijn die past bij de sfeer van de maaltijd of bij de sfeer van de avond iets waar u op vakantie net iets meer de tijd voor kan nemen. Vakantie staat voor veel mensen immers gelijk aan genieten. De wijnen die wij kunnen bezorgen staan dan ook bekend om hun juiste smaak en de juiste kwaliteit. Door onze service hoeft u niet weg van uw vakantieverblijf, kunt u genieten van de sfeer van de omgeving en bezorgen wij op het moment dat het u uitkomt wijn. Hiervoor werken wij samen met la Tuil, waar men weet welke wijn bij welk moment hoort. Waar men deze kennis ook graag deelt waardoor deze service van het bezorgen van wijn voor u een heerlijk verwenmoment is.

Fiets bezorgen

Terschelling is een eiland wat u het beste kan beleven door met de fiets het eiland te verkennen. Het huren van een fiets is dan ook een absolute aanrader. Of het nu om een elektrische fiets gaat of om een klassiek model, wij bezorgen deze fiets graag bij uw verblijfplaats op ons mooie eiland. Want wat is er nu prettiger dan bij aankomst op het vakantieadres je geen zorgen meer hoeven te maken over de spullen die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf op Terschelling? Of het nu in een vakantiewoning is, in een stacaravan of op een camping. Deze service die ervoor zorgt dat u alleen maar bezig kan zijn met genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft, bieden wij u graag aan. Wij weten precies waar welk plekje op Terschelling te vinden is, waar welk vakantieverblijf staat en weten ook daar de fiets, het linnengoed, de wijn of het openhaardhout te bezorgen. We nemen een stukje geregel van uw kant, een stukje zorgen van u over. Wij willen niets liever dat u kan genieten van ons eiland. Dat u zegt zoals zoveel bezoekers aan Terschelling hebben gedaan: We komen zeker terug. En ook dan bent u weer van harte welkom bij ons zodat wij dan ook weer u kunnen helpen om uw verblijf wederom zo aangenaam mogelijk te laten zijn.

Contact