Schoonmaak en onderhoud

Onze Schoonmaakservice

Heeft u een vakantie woning op Terschelling?

Natuurlijk is het belangrijk wanneer uw vakantiewoning op Terschelling is verhuurt, dat de gasten in een schoon, netjes en opgeruimd huisje aankomen. Dit zorgt voor een zorgeloze start van hun vakantie op Terschelling en een goed gevoel over de keuze voor uw vakantiewoning. Eilandbeheer biedt een ‘all-in schoonmaak’ binnen het beheer. We maken uw vakantiewoning gereed voor verhuur en maken de vakantiewoning grondig schoon bij aankomst en/of vertrek van de gasten.

Het zemen van de ramen of legen van de dakgoten behoort daarnaast ook tot onze schoonmaakwerkzaamheden. Het is belangrijk om uw vakantiewoning in goede staat te houden, zowel van binnen als van buiten. Wij kunnen deze zorg van u overnemen en denken graag oplossingsgericht. Moet uw vakantiewoning jaarlijks winter- en zomerklaar gemaakt worden? Heeft u advies nodig over technische installaties of storingen? Of moet uw vakantiewoning worden geschilderd (binnen of buiten) of behangen? Wij helpen u graag!

Naast schoonmaak ook linnenverhuur?

We regelen alles graag tot in de puntjes.  Naast linnen kunnen wij u ook haardhout, lekkere flessen wijn A-latuil bij u afleveren.  Naast het leveren op afspraak, is het ook mogelijk om het op te halen bij ons in de winkel van EilandBouw op West-Terschelling. Gemakkelijk en snel geregeld, zorgeloos op vakantie!

Contact